Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

20. 06. 2009, 11:09
Reportaže
Anja Smogavec
Komentarji

Tako, pa je za nami. Največja, najboljša in najbolj nora zabava na Štajerskem. Govorimo seveda o 12letki Radia Rogla.

Radio Rogla je včeraj praznoval svoj 12. rojstni dan, zato se je na Starem in Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah pelo, igralo in plesalo, kot že dolgo ne. Mestni trg je bil rezerviran za željne pop-rock glasbe, Stari pa za tiste, ki imajo radi slovensko zabavno in narodnozabavno glasbo.


Na narodnozabavnem odru so se zvrstili: Igor in zlati zvoki, Vesele Štajerke, Navihanke, Malibu, Zapeljivke, ansambel, Bitenc Golte, Domen Kumer, Tanja Žagar, Spev, Vrt, Pogum, Tine Lesjak, Modrijani, Natalija Verboten, Svetlin in Stane Petrič, Mlad upi, Slovenski zvoki, Zreška pomlad in Skater.

Vsak od nastopajočih je imel na voljo približno 20 minut, da kar se da dobro razgreje občinstvo. Vsem je to super uspelo. Tako smo na narodnozabavnem odru 12letke lahko slišali tudi ansambel Spev v duetu s Tanjo Žagar, Slovenski zvoki so denimo pripravili nadvse zanimiv show program, Modrijani pa so zapeli z Natalijo Verboten. Zgodilo pa se je nekaj še prav posebnega.

Na Radiu Rogla je potekala nagradna igra, Zapoj na 12letki z Modrijani ali skupino NUDE. Prijavili so se lahko vsi, ki radi prepevajo, skozi sito komisije pa sta se prebila dva, ki sta dejansko stala na odru, pred več tisoč ljudmi. Ledene solze je z Modrijani prepeval Sebastjan Senica, Katrin Kotnik pa je pela z NUDE. Oba sta domačina- Konjičana in oba sta se odrezala več kot odlično. Z odra sta prišla s prekrasnimi občutki, zdaj pa ju čaka še snemanje prve lastne skladbe z omenjenima skupinama.

Radio Rogla je kot vedno poskrbel za številna lepa presenečenja in nagrade. Podelili so med drugim vikend paket za dve osebi v Kranjski Gori, udeležbo na športnem taboru Jureta Koširja, nekdo pa je v trajno last dobil čisto pravega,  rdečega RENAULT TWINGA.

Blaž Švab, Valerija Motaln, Nejc Mihelak in Aleš Mrzdovnik(moderatorji Radia Rogla), so bili na odru zelo sproščeni in zabavni, saj so izbirali tudi »NAJVEČJO« ali bolje rečeno »NAJVIŠJO ZVEZDO« med glasbeniki. Izbrali so po enega predstavnika iz vsakega ansambla in izmerili njegovo telesno višino.

Skratka…. Doživeli smo spet en čudovit dogodek. Norela je cela Štajerska, norela je cela Slovenija. Radiu Rogla čestitamo za 12. rojstni dan in vnovično izvrstno organizacijo prireditve, z željo, da bomo noreli in oddajali veselje tudi na 13letki. Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi