Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

06. 02. 2012, 08:41
Reportaže
Anja Smogavec
Komentarji

Gospoda Mira Klinca poznam kot odličnega glasbenika, pa tudi kot odličnega humorista. V vlogi hudomušnega "Klobasekovega Pepija" razveseljuje že 15 let. Svoj 15. rojstni dan je s koncertom obeležil v soboto, 4. februarja 2012, v Športni dvorani na Vranskem.

Koncert je bil hkrati tudi promocija "Pepijevega" novega CD-ja z naslovom "Mi hribovci smo fajn ludi 2".

V goste je povabil še nekatere svoje prijatelje, ki za smeh in dobro voljo skrbijo že vrsto let. Cigana in Berto, Štamperlovega Pepija, Podhomskega Joža in Treziko z Negove. Koncert je spremljal "Trenirka bend".

Bili smo priča kar 3-urni zvrhani dozi smeha. Da tovrstnih prireditev z obilico humorja presneto manjka, sploh v današnjih časih, so dokazali številni obiskovalci v dvorani, saj jim niti sneženje ni moglo do živega. Zapela sta tudi Franjo Oset in Marina Klinc, ki sta tako poskrbela za nekaj bolj "resnih minut".

Ker je smeh pol zdravja in ker si želimo še veliko njegovih šal, na mnoga leta "Klobasekov Pepi".

Foto: Vid Aužner
Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi