Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

06. 02. 2012, 08:41
Reportaže
Anja Smogavec
Komentarji

Gospoda Mira Klinca poznam kot odličnega glasbenika, pa tudi kot odličnega humorista. V vlogi hudomušnega "Klobasekovega Pepija" razveseljuje že 15 let. Svoj 15. rojstni dan je s koncertom obeležil v soboto, 4. februarja 2012, v Športni dvorani na Vranskem.

Koncert je bil hkrati tudi promocija "Pepijevega" novega CD-ja z naslovom "Mi hribovci smo fajn ludi 2".

V goste je povabil še nekatere svoje prijatelje, ki za smeh in dobro voljo skrbijo že vrsto let. Cigana in Berto, Štamperlovega Pepija, Podhomskega Joža in Treziko z Negove. Koncert je spremljal "Trenirka bend".

Bili smo priča kar 3-urni zvrhani dozi smeha. Da tovrstnih prireditev z obilico humorja presneto manjka, sploh v današnjih časih, so dokazali številni obiskovalci v dvorani, saj jim niti sneženje ni moglo do živega. Zapela sta tudi Franjo Oset in Marina Klinc, ki sta tako poskrbela za nekaj bolj "resnih minut".

Ker je smeh pol zdravja in ker si želimo še veliko njegovih šal, na mnoga leta "Klobasekov Pepi".

Foto: Vid Aužner
Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi