Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

18. 10. 2014, 01:57
Festivali
Uredništvo
Komentarji

Včeraj, 17. oktobra, se je v osrčju Slovenskih goric odvil že 27. festival narodnozabavne glasbe Slovenskogoriški klopotec Cerkvenjak 2014. Sredi noči, kot prvi objavljamo rezultate festivala...

Začnimo s strokovnimi nagradami - prvo strokovno nagrado je dobil Ansambel Hozentregarji, drugo Ansambel Tomaža Rota in tretjo Briški kvintet. Nagrado za najboljše besedilo je dobil Matjaž Vrh za vižo "Jaz čakam te", za najboljšo priredbo ljudske skladbe pa Ansambel Opoj. Slednji si je s Pomladnimi zvoki, po enakem številu glasov, delil tudi nagrado občinstva.

Strokovna komisija je bila Tomaž Tozon, Brane Klavžar in Tina Bohak.

Sicer pa so se v finalu festivala, ki je potekal v Kulturnem domu v Cerkvenjaku predstavili: Briški kvintet, Ceglar, Hozentregarji, KGB Kvintet, Lunca, Nalet, Opoj, Petan, Pomladni zvoki, Sorodniki, Šaljivci, Šment, Šok, Ansambel Tomaža Rota.

Iskrene čestitke vsem nagrajenim ansamblom!

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi