Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

Novice

Vikend glasbenikov na snegu!

Glasbeniki se bodo smučali, tekmovali, navijali, zabavali z družabnimi igrami, se veselili in družili s svojimi fani. tudi zaigrali ter zapeli bodo! Letos kar cel vikend, od petka, 9.3. do nedelje, 11.3. na ...

Katera je od Vražjih muzikantov?

Vražji muzikanti so za dan zaljubljencev izbrali in priredili skladbo svojih glasbenih vzornikov in prijateljev - odlične skupine Oberkrainer Power.

Ansambel Grif išče basista!

Ansambel Grif sestavljajo trije fantje iz okolice Velenja in Rogaške Slatine. Gre za mlado neuveljavljeno zasedbo pod mentorstvom znanih imen narodno zabavne glasbe.

Valentinovo z Erosi

Čez teden dni, 18. februarja 2018, ob 16. uri priljubljena skupina Eros, vabi na Valentinov koncert. Fantje, ki so si ime nadeli po grškemu bogu ljubezni, so tik pred tem, da koncert v Novi cerkvi razpordajo ...

Ansambel Plus zapel babicam

Ansambel Plus se predstavlja z novo skladbo, ki smo jo sicer že slišali lani decembra na festivalu Dolenjske Toplice.

Novi spomini z novo polko!

Nova skladba in videospot Novih spominov bosta zagotovo navdušila vse tiste, ki se radi zavrtijo v zelo hitrih ritmih!

Selški gasilci vabijo na 7. Gasilski večer

Jutri, 9. februarja 2018, ob 19. uri Selški gasilci pripravljajo že sedmi Gasilski večer, ki bo v Športni dvorani Železniki. Za obilico dobre glasbe bodo poskrbeli številni ansambli!

Ansambel Narcis praznuje 20 let

Ansambel Narcis letos praznuje 20. obletnico delovanja, ob tej priložnosti pa vabijo vse na koncert, ki bo v mesecu marcu, že sedaj pa si lahko ogledate njihov čisto sveži videospot.

Mitja kvintet za lepši dan

Mitja kvintet je v prvi zasedbi z delovanjem pričel pred več kot desetimi leti. Lansko leto se je ansambel, ki je znan po izvajanju Avsenikove glasbe treh klarinetov, v prenovljeni zasedbi vrnil na glasbene ...


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi