Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

Novice

Bi rad igral v ansamblu Svetlin?

V ansamblu Svetlin se obetajo kadrovske spremembe, saj k sodelovanju vabijo dva nova člana. Želite igrati v enem od najbolj prepoznavnih ansamblov pri nas, ki je na sceni že skoraj 30 let? Sedaj imaš ...

Ansambel Ideja širi zasedbo!

Ansambel Ideja z novim letom išče tudi novega člana, saj želijo štiričlansko zasedbo razširi v petčlansko.

Raubarji pred izdajo prvenca!

Raubarji so v intenzivnih pripravah na promocijski koncert, ki bo 26. januarja 2018 in na katerem bodo predstavili skladbe iz prve zgoščenke.

Bliža se 18. koncert Pesem preprostih ljudi

Torkove oddaje Pesem preprostih ljudi, ki jih lahko poslušamo na Radiu Zeleni val, vsako leto doživijo svoj vrhunec ob sklenitvi tradicionalnega koncerta, kjer se v živo predstavijo zmagovalne viže po ...

Brkinci s priredbo uspešnice Nine Pušlar

Ansambel Brkinci je nov ime na domači glasbeni sceni, ki ga sestavljajo štirje člani, doma iz Brkinov. Predstavljajo prvo skladbo, narodno-zabavno priredbo skladbe Nine Pušlar.

Glasbeniki, vabljeni v Studio Zlati zvoki

Studio Zlati zvoki vabi na Izlake, da preizkusite novo snemalno opremo in se prepričate o kvaliteti končnih izdelkov, ki so že tradicionalno vrhunskih.

Primož Osek nov član ansambla Vikend!

Pred nekaj minutami je Ansambel Vikend javno obelodanil, kdo jim bo družbo delal na njihovi glasbeni poti. Dejana Bojanca je nadomestil Primož Osek.

Slikar Mladih godcev

Mladi godci predstavljajo novi valček, s katerim napovedujejo koncert ob deseti obletnici in izid petega glasbenega projekta!

Ansambel Napev končal glasbeno pot

Ansambel Napev je na silvestrovanju v Mežici končal glasbeno pot, ki je trajala skoraj deset let! Vsaj tako so v uradni objavi na socialnem omrežju zapisali Aleš, Andraž, Blaž, Aleš in Primož.

Seminar - Kako napisati dobro besedilo

Igor Pirkovič, avtor številnih uspešnic ansamblov Lojzeta Slaka, Franca Miheliča,Toneta Rusa, Nemira, Speva, Po- skočnih muzikantov, Donačke, Gadov in Ansambla Roka Žlindre ter Helene Blagne, Nuške ...


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi