Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Novice

Ognjenim muzikantom sije sonce

Luč sveta je ugledala prva polka odlične kvintet zasedbe Ognjeni muzikanti, katero so sicer posneli že v vročih poletnih dneh, vendar so jo fantje prijavili na festival Slovenska polka in valček, zato jo ...

Števerjanski valček Savinjskega kvinteta

Predstavljamo valček Savinjskega kvinteta, ki ni ravno nov, star je približno pol leta, ko so ga v juliju člani ansambla prvič javno predstavili na festivalu v Števerjanu.

Zreška pomlad ob kuhanju kosila

Ansambel Zreška pomlad, ki vstopa v leto 2014 stara 14 let se z veseljem spominja preteklega leta. Rodili sta se jima dve deklici, imeli so ogromno nastopov in doživeli še več prijetnih srečanj z ...

Slovenski muzikantje vabijo novo pevko!

Ansambel Slovenski muzikantje razpisuje avdicijo za pevko. Avdicija bo 4.1.2014 na Gori pri Komendi. Pevka se predstavi s tremi skladbami Slovenskih muzikantov in sicer Mavrica, Moj fant je veternjak, Vabijo ...

Kot pesem si, domovina

Za Ansambel Vera & Originali 1. januar ni samo novoletni dan, ampak tudi rojstni dan ansambla, ki deluje od leta 2012 in letos tako praznuje drugo obletnico uspešnega delovanja.

Nežno šepetanje za sekstet klarinetov

Avsenikove melodije za sekstet klarinetov, v priredbi Vilka Ovsenika in izvedbi Jureta Valjavca, tik pred koncem leta 2013 iz Založbe Avsenik.

Čarobna pravljica Tria Šubic

Trio Šubic, družinski ansambel iz Gorenjskega konca, se od letošnjega leta poslavlja z novo skladbo, ki jo podarjajo tudi našim obiskovalcem.

Objeli slovenske gore in prejeli dve nagradi

Ansambel Aufbiks je letos v konkurenci 12. ansamblov tradicionalnega 9. novoletnega festivala narodnozabavne glasbe v Dolenjskih Toplicah prepričal tako strokovno komisijo kot občinstvo.

Lenuh ansambla Livada

Ansambel Livada, mlada trio zasedba s klavirsko harmoniko iz Borovnice, je včeraj na 9. novoletnem festivalu narodnozabavne glasbe v Dolenjskih Toplicah doživel lep uspeh.

Ko Pogled zapre oči

Letošnji polfinalni izbori za festival Slovenska polka in valček 2013, ki potekajo ob petkih v oddajah Slovenski pozdrav, ponudijo poslušalcem in ljubiteljem narodno-zabavne glasbe veliko novih skladb. Med ...


Videospoti

Facebook