Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

03. 12. 2012, 12:05
Novice
Uredništvo
Komentarji

Oddaja V dobri družbi ima v mesecu decembru adventno akcijo in bo s pomočjo Anine zvezdice pomagala družinam iz socialno šibkejšega okolja.

Kaj je Anina zvezdica?
- Zavod za pomoč socialno ogroženim.
- Ustanovila ga je Ana Lukner z željo pomagati drugim. Zelo uspešna mreža je razširjena po vsej Slovenija. (več na www.aninazvezdica.si)
- Cilj Anine zvezdice je v prvi vrsti pomagati ljudem, jim dati upanje ter jih spraviti v dobro voljo.
- Cilje akcije je tudi dati motivacijo, da lahko pomagamo. Ana pravi, da ljudje potrebujejo nekoga, da jih zdrami. Ogromno ljudi je namreč pripravljenih pomagati in, ko pomagajo, so izredno zadovoljni, ker vedo, da so naredili nekaj zelo dobrega.

Kako lahko pomagate?
- Cilj je zbrati čim več hrane z daljšim rokom uporabe. Lahko  se donira karkoli (testenine, riž, mleko, konzerve, namaze... ipd). Donirate seveda po svojih zmožnostih …

Kje in kdaj se zbira hrana?
- Vsak dan na recepciji RTV Regionalnega centra Maribor. Hrano lahko dostavite kadarkoli.

Do kdaj poteka akcija?
- Do nedelje 16. decembra.

Povejte naprej, hvala!
Voditelja oddaje: Smiljan Greif in Jasmina Bauman.

Oglas

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi