Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

10. 01. 2018, 21:55
Novice
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Napev je na silvestrovanju v Mežici končal glasbeno pot, ki je trajala skoraj deset let! Vsaj tako so v uradni objavi na socialnem omrežju zapisali Aleš, Andraž, Blaž, Aleš in Primož.

"Nekatere nas zaznamujejo manj, druge v nas pustijo mešane občutke. Spet tretje pa nam za vedno pustijo prijetne spomine...
In ravno za takšno spremembo smo se določili člani Ansambla Napev,
" so med drugim zapisali fantje, ki so v desetih letih osvojili uspehe na številnih festivalih narodno-zabavne glasbe (Graška Gora, Vurberk,...). Zasedba je bila od začetka štiričlanska, konec leta 2013 pa se jim je pridružil še peti član.

Ansambel Napev, ki ima sedež v Slovenj Gradcu, nam bo zagotovo v spominu ostal po valčku "Zadnjič bom jokal nocoj",  s katerim so osvojili srca mnogih poslušalcev in bo v zgodovini zapisan kot njihova največja uspešnica.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi