Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

11. 10. 2017, 19:51
Novice
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Nemir zaradi službenih in družinskih obveznosti, zapušča Dejan Potočnik, pevec drugega basa in bobnar. Nemirovci tako po petih letih vabijo k sodelovanju novega člana, ki bo Dejana dostojno nasledil.

Ansambel Nemir išče novega člana, pevca drugega basa, starega od 18 do 35 let, ki bo pripravljen na resno delo in ustvarjanje. Pogoj je igranje vsaj enega inštrumenta. Zaželjene so izkušnje z javnim nastopanjem in petjem v narodno-zabavnih skladb, ni pa pogoj.

Vsi zainteresirani se lahko s kratkim opisom, kontaktom in fotografijo prijavite na ansambel.nemir@gmail.com. Dodatne informacije na 031 775 232 (Gregor).

Vsi prijavljeni kandidati, bodo naknadno obveščeni o datumu avdicije. Veselimo se novega sodelovanja!


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi