Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

10. 10. 2017, 17:07
Novice
Uredništvo
Komentarji

Konec je bilo poletja in Okejevci so ravno na to temo za zaključek poletja posneli novo skladbo, ki so jo obogatili s povsem novim videospotom. Kako tudi ne, saj fantje pravijo da se je zadnje čase trend v narodno-zabavni glasbi razvil tako, da je pesem brez videospota kot riba brez vode.

Tokrat so posneli zabavno skladbo "Konec bo poletja" in se preizkusili še v nekoliko drugačnem glasbenem stilu. Melodijo so ustvarili Urban Fijavž, Klemen Bujan, Rok Rednak. Besedilo je dodal Goran Kužet, ki je z Matejem Grginičem dodal še aranžma.

Že večkrat so poudarili, da ne marajo snemati videospotov, ampak so jih prisiljeni, saj ljudje mnogokrat glasbo poslušajo z očmi ampak ker ljudje mnogokrat glasbo poslušajo z očmi in ne z ušesi. Zato se strinjajo, da je v zadnjem času snemanje videospotov zelo pomemben del glasbenega ustvarjanja... Malo v šali dodajajo, da je malo možnosti, da bi še kdaj posneli kakšno skladbo brez videospota.

Nekaj kadrov je bilo posnetih v Ravnah na Koroškem, nekaj pa na Legnu, od koder prihaja tudi njihov pevec Nejc in ravno on je napisal tudi scenarij, po katerem je ekipa pridno delala od jutra do večera.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi