Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

10. 10. 2017, 17:07
Novice
Uredništvo
Komentarji

Konec je bilo poletja in Okejevci so ravno na to temo za zaključek poletja posneli novo skladbo, ki so jo obogatili s povsem novim videospotom. Kako tudi ne, saj fantje pravijo da se je zadnje čase trend v narodno-zabavni glasbi razvil tako, da je pesem brez videospota kot riba brez vode.

Tokrat so posneli zabavno skladbo "Konec bo poletja" in se preizkusili še v nekoliko drugačnem glasbenem stilu. Melodijo so ustvarili Urban Fijavž, Klemen Bujan, Rok Rednak. Besedilo je dodal Goran Kužet, ki je z Matejem Grginičem dodal še aranžma.

Že večkrat so poudarili, da ne marajo snemati videospotov, ampak so jih prisiljeni, saj ljudje mnogokrat glasbo poslušajo z očmi ampak ker ljudje mnogokrat glasbo poslušajo z očmi in ne z ušesi. Zato se strinjajo, da je v zadnjem času snemanje videospotov zelo pomemben del glasbenega ustvarjanja... Malo v šali dodajajo, da je malo možnosti, da bi še kdaj posneli kakšno skladbo brez videospota.

Nekaj kadrov je bilo posnetih v Ravnah na Koroškem, nekaj pa na Legnu, od koder prihaja tudi njihov pevec Nejc in ravno on je napisal tudi scenarij, po katerem je ekipa pridno delala od jutra do večera.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi