Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

11. 09. 2017, 11:13
Novice
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Plus se je v avgustu udeležil 42. mednarodnega festivala narodno-zabavne glasbe Graška gora poje in igra 2017. Na festivalu so predstavili novo polko, katero sedaj predstavljajo še našim bralcem!

Nova polka je "Muzikant ni prevarant", zanjo je besedilo in melodijo ustvaril Andrej Lapornik, vodja ansambla Plus, aranžma pa je delo vseh članov ansambla.

Na Graški Gori so prejeli priznanje Bronastega pastirčka. Več nam je  povedal kar avtor skladbe in vodja ansambla Andrej Lapornik:"Razveselili smo priznanja Bronastega pastirčka. S polko »Muzikant ni prevarant« in polko »Hodim po vasi« smo se predstavili na letošnjem festivalu Graška gora poje in igra. Za nami  je zopet ena nova zanimiva izkušnja, ki nam daje energijo za ustvarjanje. Kmalu bo  moč slišati nove skladbe, ki jih že pridno pilimo na vajah."


Ansambel Plus - Muzikant ni prevarant

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi