Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Original Štajerci - Ne morem naprej

11. 09. 2017, 11:13
Novice
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Plus se je v avgustu udeležil 42. mednarodnega festivala narodno-zabavne glasbe Graška gora poje in igra 2017. Na festivalu so predstavili novo polko, katero sedaj predstavljajo še našim bralcem!

Nova polka je "Muzikant ni prevarant", zanjo je besedilo in melodijo ustvaril Andrej Lapornik, vodja ansambla Plus, aranžma pa je delo vseh članov ansambla.

Na Graški Gori so prejeli priznanje Bronastega pastirčka. Več nam je  povedal kar avtor skladbe in vodja ansambla Andrej Lapornik:"Razveselili smo priznanja Bronastega pastirčka. S polko »Muzikant ni prevarant« in polko »Hodim po vasi« smo se predstavili na letošnjem festivalu Graška gora poje in igra. Za nami  je zopet ena nova zanimiva izkušnja, ki nam daje energijo za ustvarjanje. Kmalu bo  moč slišati nove skladbe, ki jih že pridno pilimo na vajah."


Ansambel Plus - Muzikant ni prevarant

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.09.2017

Na 25. tradicionalnem sejmu v Mengšu, so Lenarti zmagali na tekmovanju mladih glasbenikov in glasbenih skupin "Izzivamo talente"... Čestitamo! https://youtu.be/88ZOzUGxogc

Več na tej povezavi

23.09.2017

Popoldne pa ekipa Videoprodukcije Narodnjak ponovno na terenu... Ansambel Potepini kmalu z novim videospotom! ;)

Več na tej povezavi

22.09.2017

V našem uredništvu jo že imamo!! Nova o knjiga o življenju velikana Lojzeta Slaka, odlično delo mag. Ivana Sivca, ki je nastalo v sodelovanju z družino Slak. Najbolj pomembno je, da se ta glasba ohranja in gre iz roda v rod! Naročila http://mladinska.com/avsenik-slak/slak

Več na tej povezavi

22.09.2017

Ansambel Biseri imajo vse pripravljeno na večerni spektakel! Veliko vas je ostalo brez vstopnic, a obstaja upanje... ;)

Več na tej povezavi