Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

25. 08. 2017, 21:28
Novice
Uredništvo
Komentarji

Kvintet slovenskih deklet je danes na socialnem omrežju Facebook sporočil, da jih zaradi drugih obveznosti in pomanjkanja časa zapušča odlična glasbenica Barbara Jehart, zato iščejo ustrezno zamenjavo.

Punce vabijo v svojo sredino novo basistko, ki igra bas kitaro, kontrabas in bariton. Kvintet slovenskih deklet je veliko prisoten na nemško govorečem področju, kjer nastopa pod imenom Oberkrainer Polka Mädels.

Torej, vse basistke, ki iščete svojo priložnost, sedaj jo imate in to v sestavu, ki je eden redkih, če ne celo edini v Evropi!

Vsa zainteresirana dekleta jim lahko pišete na info.slodeklet@gmail.com ali na njihovo facebook stran:

Več na

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi