Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

20. 01. 2018, 22:07
Novice
Uredništvo
Komentarji

V ansamblu Svetlin se obetajo kadrovske spremembe, saj k sodelovanju vabijo dva nova člana. Želite igrati v enem od najbolj prepoznavnih ansamblov pri nas, ki je na sceni že skoraj 30 let? Sedaj imaš priložnost!

Svetlini iščejo zamenjavo na dveh mestih in sicer trobentarja in klarinetista, za oba je pogoj, da sta tudi vokalista. Igranje še kakšne inštrumenta zagotovo ne bo odveč, starostne omejitve ni. Zaželeno pa je resno delo, veselje do igranja slovenske narodno-zabavne glasbe in nastopanje v Sloveniji in tujini.

Vsi, ki menite, da je to prava priložnost za vas, da stopite na veliki oder, potem se jim javite na e-mail svetlini1@gmail.com ali pokličite Aleša Svetlina na 041 521 870.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi