Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

25. 09. 2017, 10:44
Novice
Uredništvo
Komentarji

Domačini so po dolgem času posneli nekaj novega - gre za priredbo vsem dobro poznane uspešnice, za katero je nastal tudi videospot.

Vsem dobro poznana skladba "Dobra mrha" je že dalj časa bila v načrtu članov ansambla Domačini, da jo posnamejo, saj kot pravijo sami, je dosedaj vedno "zažgala", kjerkoli so jo zaigrali.

Fantje so skladbo posneli v studiu Napoleon v Kamniku, pod taktirko Dušana Zoreta, videospot pa pod okriljem Andreja Pratnemerja. Snemanje je potekalo v domačem Kamniku in njegovi okolici. Vlogo "dobre mrhe" je v videospotu odigrala Urška Lužar, pevka ansambla Jureta Zajca. Glavnega igralca pa je odigral dober prijatelj Domačinov Boštjan Erjavšek - Beli, ki se je pred kamero znašel prvič.Domačini - Dobra mrha

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi