Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

05. 10. 2017, 12:59
Novice
Uredništvo
Komentarji

Zaradi službe, ki potrebuje celega človeka, ansambel Dolinarji zapušča dosedanji kitarist Klemen Jakob, zato vabijo medse novega člana, s katerim bodo uspešno nadaljevali začrtano pot.

Ostali fantje z delom nadaljujemo, zato iščemo tenorista, ki igra klaviature ali solo ali ritem kitaro pri zabavni glasbi ali pa se je katerega od naštetih inštrumentov pripravljen na hitro boljše priučiti. Izbran kandidat bo imel krajšo preizkusno dobo. Pogoj za nadaljnje delo v ansamblu bo igranje vsaj enega od naštetih inštrumentov in petje. Zaželjene so izkušnje z javnim nastopanjem, niso pa pogoj.

Torej, vsi zainteresirani se lahko s kratkim opisom in kontaktom prijavite na ansambel.dolinarji@gmail.com. Dodatne informacije na 040 671 767 (Denis) in 041 982 901 (Denis O.). Vsi prijavljeni kandidati bodo o datumu avdicije naknadno obveščeni. 

Klemnu pa želimo vse dobro na novi poti!


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi