Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Original Štajerci - Ne morem naprej

10. 09. 2017, 21:54
Novice
Uredništvo
Komentarji

Iz ansambla Erazem sporočajo, da jih po dolgih letih skupnega nastopanja, zaradi službenih obveznosti, zapušča pevec Boštjan Gorše.

Boštjan je skupaj s harmonikarjem Erazmov Vilijem Marinškom, leta 2003 ustanovil ansambel, po štirinajstih letih pa ga zapušča, zato ansambel išče novega prvega vokalista za resno sodelovanje in nadaljnje ustvarjanje.

Kandidat naj bo resen, zagret in predan glasbi. Zaželjeno je poznavanje klaviatur ali katerega drugega instrumenta, nekaj odrske kilometrine, predvsem pa veliko pozitive in resno delo.

Vsi kandidati naj pošljejo predstavitev na mail ansambel.erazem@gmail.com. Za več informacij na tel št. 041/824-687 (Vili)

 

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.09.2017

Na 25. tradicionalnem sejmu v Mengšu, so Lenarti zmagali na tekmovanju mladih glasbenikov in glasbenih skupin "Izzivamo talente"... Čestitamo! https://youtu.be/88ZOzUGxogc

Več na tej povezavi

23.09.2017

Popoldne pa ekipa Videoprodukcije Narodnjak ponovno na terenu... Ansambel Potepini kmalu z novim videospotom! ;)

Več na tej povezavi

22.09.2017

V našem uredništvu jo že imamo!! Nova o knjiga o življenju velikana Lojzeta Slaka, odlično delo mag. Ivana Sivca, ki je nastalo v sodelovanju z družino Slak. Najbolj pomembno je, da se ta glasba ohranja in gre iz roda v rod! Naročila http://mladinska.com/avsenik-slak/slak

Več na tej povezavi

22.09.2017

Ansambel Biseri imajo vse pripravljeno na večerni spektakel! Veliko vas je ostalo brez vstopnic, a obstaja upanje... ;)

Več na tej povezavi