Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

10. 09. 2017, 21:54
Novice
Uredništvo
Komentarji

Iz ansambla Erazem sporočajo, da jih po dolgih letih skupnega nastopanja, zaradi službenih obveznosti, zapušča pevec Boštjan Gorše.

Boštjan je skupaj s harmonikarjem Erazmov Vilijem Marinškom, leta 2003 ustanovil ansambel, po štirinajstih letih pa ga zapušča, zato ansambel išče novega prvega vokalista za resno sodelovanje in nadaljnje ustvarjanje.

Kandidat naj bo resen, zagret in predan glasbi. Zaželjeno je poznavanje klaviatur ali katerega drugega instrumenta, nekaj odrske kilometrine, predvsem pa veliko pozitive in resno delo.

Vsi kandidati naj pošljejo predstavitev na mail ansambel.erazem@gmail.com. Za več informacij na tel št. 041/824-687 (Vili)

 

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi