Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

15. 01. 2018, 11:00
Novice
Uredništvo
Komentarji

Studio Zlati zvoki vabi na Izlake, da preizkusite novo snemalno opremo in se prepričate o kvaliteti končnih izdelkov, ki so že tradicionalno vrhunskih.

Vrhunski predojačevalci (UAD, TLA, Audient..), programi za snemanje in mastering (Sequoia, Cubase 8.5…), analogni kompresorji in simulatorji traku (ADL, HOF, NEVE, DBX…) vam omogočajo vrhunske posnetke. Lahko smo moderni, lahko pa z zvokom potujemo v zlate čase zabavne in narodnozabavne glasbe – šestdeseta, sedemdeseta leta….

STUDIO ZLATI ZVOKI - studio z več 25-letno tradicijo.
V njem je v teh letih ustvarjalo posnetke mnogo imenitnih glasbenih izvajalcev: ans. Lojzeta Slaka, Štirje kovači, Alpski kvintet, Vesele Štajerke, Navihanke, ans. Toneta Rusa, ans. Nika Zajca, Dori, Gadi, Donačka, ans. Slovenija, Brane Klavžar, Oto Pestner, Franc Flere, Miro Klinc, Tine Lesjak, Nuša Derenda, Natalija Verboten, Irena Vrčkovnik, Denis Novato, PO Svea, Igor In zlati zvoki in mnogi drugi.

KONTAKT
mobi: +386 41 636 953
mail: igor.podpecan@siol.net
www.igorpodpecan.eu

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi