Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

24. 11. 2017, 06:00
Novice
Uredništvo
Komentarji

Ljubitelji Avsenikove glasbe bodo danes zvečer prišli na svoj račun. Na knjižnem sejmu v Cankarjevem domu bodo namreč lahko prisluhnili ustvarjalcem monografije o legendi slovenske narodno-zabavne glasbe Slavku Avseniku.

 V pogovoru, ki ga bo vodila televizijska voditeljica Darja Gajšek, bodo sodelovali avtor monografije ter glasbenik in glasbeni urednik Aleksi Jercog, ki prihaja iz zamejstva v Italiji, prof. in skladatelj Tomaž Habe, Slavko Avsenik ml.ter urednica knjige Metka Pušenjak.

Sprehodili se bomo skozi življenje in ustvarjanje velikega glasbenika in ob tem v živo prisluhnili melodijam njegove glasbe, ki jo bodo izvajali tercet Kresnice in Aleksi Jercog na harmoniki. 

Danes, 24. novembra 2017, ob 20. uri v 2. preddverju (forumski oder) Cankarjevega doma.

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi