Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

31. 12. 2017, 18:00
Novice
Uredništvo
Komentarji

Leto 2017, od katerega se poslovimo danes ponoči, je bilo izredno uspešno tudi za skupino Igor in Zlati zvoki, ki je letos praznovala že 25. obletnico delovanja.

Izteka se še eno leto, polno lepih dogodkov in spominov. Tako je bilo tudi pri ansamblu Igor in zlati zvoki, ki je letos obeležil 25. obletnico delovanja s številnimi koncerti, nastopi na raznih oddajah in jubilejno zgoščenko. 

Igor in Zlati zvoki pa so na svoji poti posneli tudi dve skladbi, primerni današnjemu in jutrišnjemu dnevu - gre za skladbi "Za Silvestrovo" in "Novoletni dan". Za obe je melodijo in aranžma ustvaril Igor Podpečan, besedilo za prvo je spisal Janez Hvale, za drugo pa Vera Šolinc.

Srečno v 2018!


Igor in Zlati zvoki - Za Silvestrovo

Shrani pesem
Igor in Zlati zvoki - Novoletni dan

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi