Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

23. 11. 2017, 23:04
Novice
Uredništvo
Komentarji

Srčni muzikanti so fantovski kvintet, ki delujejo že skoraj 4 leta. So Koroško - Štajerska naveza vse od Slovenj Gradca do Jurovskega Dola. Za sabo že imajo omembe vredno zgodbo: lastne skladbe, lasten srčni koncert in seveda nastopanja od zabave do zabave saj Srčni muzikanti strmijo k vsestranski glasbi.

Prišli so do zanimive točke saj se njihova člana Peter in Jan zaradi drugih poti, ki jih s Srčnimi muzikanti trenutno težko usklajujeta poslavljata.

Robert, Izidor in Boris zdaj iščejo nova srčna muzikanta, mlada po srcu, približne starosti med 23 in 40 let iz Koroške ali Štajerske regije (predvsem so Srčni muzikanti aktivni v okolici Lenarta).

Torej, če povzamemo iščejo:
- harmonikarja (klavirska harmonika) / klaviaturista / vokalista
- baritonista / bas kitarista / vokalista

Več informacij boste dobili na facebook strani Srčni muzikanti, na e-mailu srcni.muzikanti@gmail.com ali na telefonski številki:  041/387-973 (Robert).

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

12.12.2017

Intervju! Tokrat smo pogovor opravili z Ansambel Azalea in Trio Šubic, oboji so letos nazdravili desetletki. Skupaj smo se ozrli na prehojeni poti gorenjske in dolenjske zasedbe...

Več na tej povezavi

12.12.2017

VROČE: Oblikovanje ter tisk enolistnih stenskih koledarjev v velikosti A4 in A3... Več info@narodnjak.si

Več na tej povezavi

12.12.2017

Danes objavimo intervju s Triom Šubic in Ansamblom Azalea! Uganete, kaj imajo skupnega?

Več na tej povezavi

11.12.2017

Naj vam polepša večer...

Več na tej povezavi