Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

23. 11. 2017, 23:04
Novice
Uredništvo
Komentarji

Srčni muzikanti so fantovski kvintet, ki delujejo že skoraj 4 leta. So Koroško - Štajerska naveza vse od Slovenj Gradca do Jurovskega Dola. Za sabo že imajo omembe vredno zgodbo: lastne skladbe, lasten srčni koncert in seveda nastopanja od zabave do zabave saj Srčni muzikanti strmijo k vsestranski glasbi.

Prišli so do zanimive točke saj se njihova člana Peter in Jan zaradi drugih poti, ki jih s Srčnimi muzikanti trenutno težko usklajujeta poslavljata.

Robert, Izidor in Boris zdaj iščejo nova srčna muzikanta, mlada po srcu, približne starosti med 23 in 40 let iz Koroške ali Štajerske regije (predvsem so Srčni muzikanti aktivni v okolici Lenarta).

Torej, če povzamemo iščejo:
- harmonikarja (klavirska harmonika) / klaviaturista / vokalista
- baritonista / bas kitarista / vokalista

Več informacij boste dobili na facebook strani Srčni muzikanti, na e-mailu srcni.muzikanti@gmail.com ali na telefonski številki:  041/387-973 (Robert).

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi