Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

31. 08. 2017, 16:46
Novice
Uredništvo
Komentarji

Ste se kdaj spraševali, kako nastanejo škornji za narodno nošo? Dejstvo je, da je obrtnikov, ki ročno izdelujejo usnjene škornje, vedno manj, a jih k sreči še vedno najdemo...

Eden izmed njih je Primož Štajnar, ki danes nadaljuje družinsko tradicijo. Danes tako dedovo čevljarstvo s ponosom nadaljuje, razširil pa ga je tudi na usnjeno galanterijo.

Izdelava obutve ter usnjene galanterije se odvija v lastni delavnici na domačem dvorišču. V svoje izdelke vloži veliko časa in natančnega ročnega dela, kar se pozna na končnem kakovostnem izdelku. Primož za svoje izdelke uporablja le najboljše materiale. Predvsem usnje, ki ga kupuje pri najboljših usnjarjih. Z navdušenjem spremlja in sledi tudi sezonskim trendom ter se redno udeležuje sejmov, kar pripomore, da so izdelki poleg kakovosti tudi modni.

Vas zanimajo kako nastanejo usnjeni škornji za narodno nošo?
Oglejte si priloženi video...

KONTAKT
PRIMOŽ ŠTAJNAR S.P.
Šmarska cesta 93
1291 Škofljica

+386 1 366 61 67
+386 1 366 61 67
+386 41 861 277
stajnar@gmail.com


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi