Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

09. 01. 2018, 21:16
Novice
Uredništvo
Komentarji
POP TV

V oddaji 24ur so razkrili prvega slovenskega estradnika, ki bo spomladi nastopal v šovu Zvezde plešejo. Iz oddaje v oddajo se bo v različnih plesih preizkusil tudi poskočni Dejan Krajnc!

Predstavili so ga kot prvega od zvezdnikov, ki se bodo skupaj s profesionalnimi plesalci iz tedna v teden spopadali z različnimi plesnimi stili. V predstavitvenem intervjuju je med drugim povedal, da bo vedno zagovarjal polke in valčke ter da komaj čaka, da obuje plesne čevlje.

Dejana sicer poznamo kot odličnega glasbenika, člana Poskočnih muzikantov, ki je prepoznaven po svoji pričeski. Zagotovo bo z njo naredil vtis tudi na gledalce tega priljubljenega TV šova, ki se tako spomladi vrača na male ekrane.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi