Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

04. 02. 2018, 19:00
Novice
Uredništvo
Komentarji

Mitja kvintet je v prvi zasedbi z delovanjem pričel pred več kot desetimi leti. Lansko leto se je ansambel, ki je znan po izvajanju Avsenikove glasbe treh klarinetov, v prenovljeni zasedbi vrnil na glasbene odre.

Prvi uradni javni nastop so po napovedi opravili ravno na našem dogodku - na Sejmu domače glasbe, ki smo ga 11. novembra 2017, pripravili v Podčetrtku.

Danes premierno predstavljajo novo skladbo, avtorsko delo vodje zasedbe Mitja Mastnaka. Mitja je za omenjeni valček, ki nosi naslov "Za lepši dan" spesnil melodijo, besedilo je prispevala Alenka Grabner, aranžma pa Peter Tovornik.

Mitja kvintet z novo skladbo napoveduje več avtorskega ustvarjanja, v letošnjem letu jih čaka tudi nekaj nastopov, tako da bo za ljubitelje kvalitetne kvintet glasbe poskrbljeno.

 


Mitja kvintet - Za lepši dan

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi