Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

17. 12. 2017, 22:11
Novice
Uredništvo
Komentarji

Mladi godci so letos praznovali deseto obletnico delovanja, praznovanje pa bodo nekoliko prestavili v 2018, saj bodo v začetku februarja pripravili koncert, skladbe za novo, že peto zgoščenko pa so že posnete.

Mladi godci so namreč v preteklih dneh zaključili s snemanjem skladb za prihajajoči jubilejni CD, na katerem bo 12 njihovi viž. Nekatere smo na naši spletni strani že predstavili in se javno že predvajajo, nekaj pa bo čisto svežih.

Fantje so ob zaključku snemanja zasluženo nazdravili in takoj zavihali rokave za organizacijo koncerta, ki bo 3. februarja 2018 ob 19. uri v Športni dvorani Horjul. Nastopili bodo številni odlični glasbeniki, njihova imena pa naj zaenkrat ostanejo skrivnost.

Več o njihovih aktivnostih in novostih najdete na facebook strani "Mladi godci uradna FB stran". Vabljeni k všečkanju!

 

Več na

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi