Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

27. 08. 2017, 13:26
Novice
Uredništvo
Komentarji

Tudi letos bodo praznovale harmonike Munda in vsi harmonikarji, ki igrajo nanje in sicer na tradicionalnem MUNdayu, ki bo 3. septembra 2017, v Gornji Radgoni, natančneje v Hiši penin Frangež.

Za suha grla in razvajanje brbončic bomo poskrbeli, glasba naših harmonik bo odmevala do večera, zato prinesite s sabo le nasmeh in željo po prijetnem druženju, da nazdravimo na prihajajoča plodna leta in uspešno sodelovanje.

Se glasi vabilo na dogodek, ki ga bodo popestrili številni glasbeniki: Zoran Zorko, absolutni svetovni prvak na diatonični harmoniki Munda Nejc Pačnik, pa harmonikarski orkestri Munda, Primoža Zvira, Simona Plemenitaša, Siniše Čeha in Mateja Banovška, ansambel Banovšek,  ansambel Vihar, ansambel Unikat, ansambel Glas, Tri Maxi, Brane Klavžar in Marjan Kregar,...

NAGRADA ZA UDELEŽENCE
Nekomu izmed obiskovalcev bodo podarili Munda harmoniko, predvsem pa vam bomo podarili posebno in prijetno druženje.

RAZSTAVA LOJZETA SLAKA "MOJE PLOŠČE, SO MOJE KNJIGE"

Na posestvu Frangež se bo ustavila tudi potujoča razstava našega najbolj znanega "čebelarja" Lojzeta Slaka, ki so ga pred leti spraševali kdaj bo napisal kakšno knjigo in takrat je odgovoril:"Moje plošče so moje knjige" , zato razstava potuje pod tem imenom.

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi