Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

05. 01. 2018, 23:54
Novice
Uredništvo
Komentarji

Modrijani imajo za seboj še eno uspešno leto, že takoj v začetku novega pa napovedujejo težko pričakovan dogodek, ki ga v lanskem letu ni bilo - Noč Modrijanov 2018!

Zadnja Noč Modrijanov je bila leta 2016, Modrijani so jo pripravili v četrtek, 20. in v petek 21. oktobra v Športni dvorani Golovec v Celju. V lanskem letu je ni bilo, že letos pa bo največji glasbeni spektakel v Sloveniji ponovno razveselil več tisoč glavo množico, ki bo vstopnice po vsej verjetnosti ponovno razgrabila v nekaj minutah. 

Modrijani sporočajo, da bodo kmalu razkrili termin in lokacijo letošnje Noč Modrijanov... Že nestrpno čakamo! Pa vi?

 


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi