Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

09. 02. 2018, 21:12
Novice
Uredništvo
Komentarji

Nova skladba in videospot Novih spominov bosta zagotovo navdušila vse tiste, ki se radi zavrtijo v zelo hitrih ritmih!

Njihova sveža polka "Hej, punca" in pravkar predstavljen videospot, ki je nastal zanjo, že navdušujeta oboževalce te priljubljene dolenjske narodno-zabavne zasedbe. Novi spomini so izdelavo skladbe zaupali preverjenemu avtorskemu paru - Marjan Turk je spisal melodijo in aranžma, Matej Kocjančič besedilo.

Snemanje videospota je potekalo v hotelu Balnea v Dolenjskih Toplicah, za kar se Novi spomini Termam Krka iskreno zahvaljujejo. Poleg Jožeta, Klemna, Denisa in Roka so v videospotu, ki je nastal v sodelovanju z Videoprodukcijo Pavec, nastopile še Tjaša Dobnik, Sara Goleš in Maruška Barbo.

 Novi spomini - Hej, punca

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi