Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

19. 08. 2017, 09:39
Novice
Uredništvo
Komentarji

Dolenjski ansambel Petan se predstavlja z novo skladbo, zanjo so v snemalnem studiu posneli tudi videospot, ki so jo priredili po svetovni uspešni Despacito.

V priredbi nosi skladba naslov "Dej na hitro". Fantje so za naš portal podali razlago:"V Portoriku dekleta pravijo 'despacito' (počasi), naša dolenjska dekleta pa pravijo 'Dej na hitro', zato smo se odločili, da svetu pokažemo, kako to delamo pri nas." Slovensko besedilo je spisal Primož Petan, priredbo pa je ustvaril Denis Petan.

Medtem pa "Despacito" podira vse rekorde, na portalu youtube si ga je ogledalo že skoraj 3.5 milijarde ljudi! Sedaj pa je čas, da prisluhnete še dolenjski različici in si ogledate videospot, ki je nastal v studiu Hribar.Ansambel Petan - Dej na hitro

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi