Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

23. 12. 2017, 10:00
Novice
Uredništvo
Komentarji

Potepini so se odločili, da priredijo uspešnico novomeške rock skupine Dan D -zagotovo vsi poznate verze »Čas bo zacelil svet, čas bo pomlajšal ta planet«. Sedaj imate možnost, da jih slišite ob spremljavi diatonične harmonike.

Skladba je legendarna, nekajkrat smo jo zaigrali na naših nastopih in doživeli fenomenalen odziv ljudi. Skladba nam je tako všeč, da smo se pričeli pogovarjati o ideji, da bi jo mogoče priredili "po domače" in jo še bolj približali krogu ljudi, ki obožujejo harmoniko.

Tako so nam o nastanku nove priredbe povedali Potepini, katerim je pri aranžmaju pomagal Sandi Dobnik. Skladbo (in video) so posneli v Studiu Tadeja Miheliča. S končnim izdelkom so fantje zelo zadovoljni, imajo pa že veliko načrtov za prihajajoče leto. Razkrili so, da bodo najprej spomladi predstavili novo avtorsko skladbo.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi