Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

24. 10. 2011, 19:26
Novice
Uredništvo
Komentarji

V soboto, 22. oktobra, nas je po hudi bolezni zapustil odličen glasbenik, kitarist ter nazadnje vodja ansambla Fantje treh dolin, Pavel Štumberger. Pavel se je rodil 27. 5. 1944 v Slovenj Gradcu, živel pa je v Trobljah pri Slovenj Gradcu. Po poklicu je bil sanitarni inženir, prav tako je poučeval kitaro v glasbeni šoli Slovenj Gradec.

Pisal je tudi priredbe za big band in spremljavo za otroške zbore. Zadnjih pet let pa je veliko pomagal tudi ansamblu Vihar, kjer je veliko pripomogel pri aranžmajih njihovih skladb.
Ansambel Fantje treh dolin velja za enega izmed najbolj legendarnih ansamblov na Koroškem, ki je deloval od leta 1962. Zapomnili si ga bomo po številnih uspešnicah, kot so: Hvala vam ljudje v belem, Reka življenja, Metuljček zlat, Ko bo listje padalo, Stari klarinet... Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi