Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

19. 01. 2018, 10:51
Novice
Uredništvo
Komentarji

Raubarji so v intenzivnih pripravah na promocijski koncert, ki bo 26. januarja 2018 in na katerem bodo predstavili skladbe iz prve zgoščenke.

Raubarji delujejo od leta 2014, ko so trije člani nekdanje zasedbe Jocbend, medse povabili harmonikarja Blaža Jenkoleta in si ime nadeli po skladbi Jocbenda - Raubar njenega srca.

Ansambel, ki ima sedež v Škofji Loki, sestavljajo Miha Križnar, Miha in Andrej Gabršek ter že omenjeni Blaž Jenkole.

Trenutno smo ravno pred izdajo zgoščenke. Izdali jo bomo 26. januarja 2018 na koncertu v športni dvorani v Poljanah. Avtor večine melodij in aranžmajev je naš harmonikar Blaž Jenkole, nekaj melodij je napisal Jožef Vidergar, besedila pa so delo Davida Mohoriča in Igorja Pirkoviča. Naša posebnost, napram ostalim, je morda to, da kot trio inštrumentalna zasedba ogromno posegamo po klavirski harmoniki in pa po tem, da imamo kar lep del skladb v narečnem jeziku.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi