Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

10. 11. 2017, 21:00
Novice
Uredništvo
Komentarji

Na Martinovo soboto, 11. novembra 2017, med 9. in 18. uro, ste lepo vabljeni v Kongresni center Hotela Sotelia v Termah Olimia, kjer organiziramo prvi Sejem domače glasbe! Vstop je prost!

Na osrednjem odru Kongresnega centra se bodo v živo predstavili tudi ansambli in posamezniki: Vražji muzikanti, Jug, Prava stvar, Lenarti, Mitja kvintet, Party Baum, Vesela dolina, člani Zveze diatonične harmonike, in drugi...

Namen prvega tovrstnega sejma je, da postane tradicionalen dogodek, ki se bo odvijal enkrat letno in kjer se bodo v domači glasbi družili tako glasbeniki kot podjetniki. 

Obisk sejma je brezplačen!

Druga slika
Obvestilo za javnost

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi