Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

10. 01. 2018, 15:08
Novice
Uredništvo
Komentarji

Igor Pirkovič, avtor številnih uspešnic ansamblov Lojzeta Slaka, Franca Miheliča,Toneta Rusa, Nemira, Speva, Po- skočnih muzikantov, Donačke, Gadov in Ansambla Roka Žlindre ter Helene Blagne, Nuške Drašček, Anike Horvat, Eve Boto in mnogih drugih vabi na seminar »Kako napisati dobro besedilo?«.

Seminar bo sestavljen iz predavanj in delavnic, pri čemer bodo udeleženci pridobili znanje oziroma bi povišali raven znanja pri pisanju besedil. Veliko bo praktičnih vaj, pretežno pa bi razlaga izhajala oziroma temeljila na konkretnih, tudi znanih, uglasbenih besedilih. Seminar je priložnost za čiste začetnike in za tiste, ki imajo dobre nastavke za pisanje, a bi se radi izpopolnili.

Ob enem obisku boste obdelali eno od treh predstavljenih tem; osnove metrike, skrivnosti dobre rime in vsebine pesmi bodo predstavljene na praktičnih primerih.

Cena seminarja znaša 49,90 Eur. Seminar bo potekal na Papirniškem trgu v Ljubljani v torek 16. Januarja. Prijava je obvezna ker je število mest omejeno. Podrobne informacije so vam na voljo na naslovu pirkovicmusic@gmail.com ali na številki 051 698 796

"Ob izkušnjah in bogatem opusu napisanih besedil ter številnih uspehih jamčim za kakovost in ustrezen način podajanja vsebine. Seminar spodbuja talente in ne tepta samozavesti. Učimo se namreč iz napak," pove uveljavljen besedilopisec.

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi