Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

28. 09. 2017, 17:28
Novice
Uredništvo
Komentarji

Skupino Party Buam sestavlja 5 fantov iz Štajerske in njene okolice. Skupina ima svoje cilje usmerjene predvsem na nemško govorno področje in tam tudi redno nastopa. Glavnino svojih nastopov so preigrali na avstrijskem Štajerskem, Koroškem ter na Tirolskem.

Zaradi vse več nastopov in obveznosti s skupino, bo v kratkem odšel basist, zato preostali člani iščeno ustrezno zamenjavo... Skupina izvaja Avsenikovo glasbo, glasbo Alpskega kvinteta, glasbo številnih tujih kvintetov ter plesno, zabavno, popularno, "schlager" in Austro pop glasbo.

Kdor torej igra bariton in bas kitaro in bi želel stopiti na velike odre ter izvajati kvalitetno kvintetovsko glasbo v tujini, naj se javi na: info.partybuam@gmail.com ali 031 237 622.

Znanje nemškega jezika ni pogoj.

Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi