Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

28. 09. 2017, 17:28
Novice
Uredništvo
Komentarji

Skupino Party Buam sestavlja 5 fantov iz Štajerske in njene okolice. Skupina ima svoje cilje usmerjene predvsem na nemško govorno področje in tam tudi redno nastopa. Glavnino svojih nastopov so preigrali na avstrijskem Štajerskem, Koroškem ter na Tirolskem.

Zaradi vse več nastopov in obveznosti s skupino, bo v kratkem odšel basist, zato preostali člani iščeno ustrezno zamenjavo... Skupina izvaja Avsenikovo glasbo, glasbo Alpskega kvinteta, glasbo številnih tujih kvintetov ter plesno, zabavno, popularno, "schlager" in Austro pop glasbo.

Kdor torej igra bariton in bas kitaro in bi želel stopiti na velike odre ter izvajati kvalitetno kvintetovsko glasbo v tujini, naj se javi na: info.partybuam@gmail.com ali 031 237 622.

Znanje nemškega jezika ni pogoj.

Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi