Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

11. 01. 2018, 10:00
Novice
Uredništvo
Komentarji

Mladi godci predstavljajo novi valček, s katerim napovedujejo koncert ob deseti obletnici in izid petega glasbenega projekta!

Mladi godci so sredi priprav na koncert, ki ga ob deseti obletnici pripravljajo 3. februarja 2018, ob 19. uri v Dvorani OŠ Horjul. Na dan koncerta bo izšla njihova peta CD plošča, ki bo nosila naslov "Naših 10" in na kateri bo 13 skladb.

Med njimi tudi valček "Slikar", ki so ga posneli konec lanskega leta v Studiu Igorja Osredkarja. Besedilo zanj je spisal Bogdan Marolt, Igor Osredkar pa je ustvaril melodijo in aranžma.

Druga slika

Mladi godci - Slikar

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi