Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Zeme - Da srce ti zaigra za me

06. 02. 2013, 08:40
Novice
Uredništvo
Komentarji

Bliža se praznik vseh zaljubljenih Valentinovo, ljubezensko pa so razpoloženi tudi člani prleškega ansambla Štrk, ki v teh dneh predstavljajo skladbo z aktualne plošče.

Meseca novembra lani so uspešno izpeljali koncert "Štrkova noč", v teh dneh pa z aktualne plošče "Želim si želim" predstavljajo polko "Ljubezen si moja edina" s katero so pred leti nastopili na Števerjanskem festivalu. Avtorji viže so Edvin Fliser (glasba), Aleksandra Šegula (besedilo) in Damir Tkavc (priredba).
Ansambel Štrk - Ljubezen si moja edina

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


/Narodnjak.si

25.06.2017

Ansambel Franca Miheliča v Podčetrtku pregnal nevihto! Vabljeni v vas Lipa Terme Olimia, kjer sledi tudi razglasitev novega državnega prvaka v igranju na diatonično harmoniko!

Več na tej povezavi

25.06.2017

Kljub slabemu vremenu, mi smo za žur!

Več na tej povezavi

24.06.2017

Družina Sotošek pod poletnim nebom v vasi Lipa v Termah Olimia, kjer poteka koncert članov Zveze diatonične harmonike Slovenije ZDHS... Vabljeni!

Več na tej povezavi

24.06.2017

Ansambel Tik-Tak na Vurberku osvojil kar tri nagrade, v poslušanje pa vam ponujamo njihov festivalski valček "Melodije srce".

Več na tej povezavi

Veselice

Več veselic na www.veselice.si