Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

09. 11. 2017, 23:12
Novice
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Topliška pomlad letos že četrtič prireja promocijski koncert, ki se vedno zgodi v času martinovega. Letos ga bodo v Dolenjskih Toplicah priredili to nedeljo, 12. novembra 2017, ob 17. uri.

Do letošnjega leta so koncert vedno pripravili v gasilskem domu PGD Podturn, letos pa se seli v Kulturno kongresnem centru Dolenjske Toplice. Poleg Topliške pomladi bodo na odru nastopili še: Veseli Dolenjci, Mladi Belokranjci, Dolinarji, Obsoteljski slavčki, ansambel Blaža Hutevca in ansambel Boršt. Za humor in dobro voljo bosta poskrbela domača komika, člana KUD Vesel teater, Marko Špelič in Dušan Luthar. Dobre glasbe in smeha ne bo manjkalo!

Vstop je prost, vendar si je predhodno potrebno zagotoviti brezplačno vstopnico na blagajni TIC Dolenjske Toplice. 

 

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi