Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

11. 02. 2018, 17:19
Novice
Uredništvo
Komentarji

Čez teden dni, 18. februarja 2018, ob 16. uri priljubljena skupina Eros, vabi na Valentinov koncert. Fantje, ki so si ime nadeli po grškemu bogu ljubezni, so tik pred tem, da koncert v Novi cerkvi razpordajo do zadnjega kotička, zato pohitite z nakupom vstopnice.

V Športni dvorani Nova cerkev bodo poleg Erosov nastopili še ansambel Vikend, skupina Črna mačka, Vagabundi in Slovenski express. Osrednji gost in povezovalec programa bo Tilen Artač, ki bo poskrbel, da bodo obiskovalci koncert zapustili nasmejani.

Vstopnice lahko kupite preke spletne strani eventim.si ali pa jih naročite na elektronski naslov predprodajavstopnic@gmail.com.

Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi