Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

04. 12. 2017, 10:42
Novice
Uredništvo
Komentarji

Ansambel Razgled, ki prihaja iz okolice Ljubljane, predstavlja novo skladbo, instrumentalno polko, ki je namenjena vsem vaškim klepetuljam.

Nova skladba ansambla Razgled, ki je prva skladba v prenovljeni zasedbi, nosi naslov "Vaške klepetulje". V celoti jo je ustvaril harmonikar ansambla Marko Buh

Ansambel Razgled je klasični trio z diatonično harmoniko in štiriglasnim petjem. Sestavljajo ga: Katarina RamačKristian Nagllic, Simon Zorc in Marko Buh. V tej zasedbi delujejo od konca letošnjega poletja, do danes pa so posneli dve skladbi. Drugo predstavimo prav kmalu!


Ansambel Razgled - Vaške klepetulje

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi