Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

09. 11. 2017, 21:51
Novice
Uredništvo
Komentarji

Rok Frelih je v zadnjem obdobju izredno dejaven na glasbeni sceni, saj ustvarja nove melodije, hkrati pa se je podal tudi v podjetništvo, saj že več kot mesec dni vodi tudi glasbeni center v Brežicah.

Njegova najnovejša avtorska melodija, hitra polka nosi naslov "Vražji ples". Tudi to je posnel v Studiu Ivančič, kjer sta kitaro in bariton posnela Damijan Ivančič ter Sebastijan Plevnik.

Roku se v letošnji jeseni precej dogaja, saj poleg glasbenega ustvarjanja, poučuje tudi v svojem glasbenem centru Frelih v Brežicah. Poleg diatonične harmonike, se lahko učenci učijo tudi igranja na bas kitaro, bariton in kitaro. Pred dnevi je sklenil tudi dolgoročno sodelovanje s harmonikami Alpen, prejel je  povabilo za igranje v znanem brežiškem ansamblu in je tik pred izdajo prvega glasbenega albuma. Ni mu dolgčas!Rok Frelih - Vražji ples

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.11.2017

Bliža se Navihan večer, ki ga to soboto pripravljajo NAVIHANI MUZIKANTI... Vabljeni, vstop prost!

Več na tej povezavi

23.11.2017

Uležite se na kavč in si oglejte prvi del koncerta ob 10. obletnici Ansambla Naveza... Fajn je bilo! :)

Več na tej povezavi

23.11.2017

Ansambel Lojtrca tokrat z novo polko "Ohcetna"... Ni kaj, termini za igranje na ohcetih za leto 2018 se že polnijo! ;)

Več na tej povezavi

22.11.2017

Velika pesmarica Ansambla Lojzeta Slaka. Za vse ljubitelje Slakove in ljudske glasbe - enostavno jo morate imeti! Lojze Slak

Več na tej povezavi