Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

09. 11. 2017, 21:51
Novice
Uredništvo
Komentarji

Rok Frelih je v zadnjem obdobju izredno dejaven na glasbeni sceni, saj ustvarja nove melodije, hkrati pa se je podal tudi v podjetništvo, saj že več kot mesec dni vodi tudi glasbeni center v Brežicah.

Njegova najnovejša avtorska melodija, hitra polka nosi naslov "Vražji ples". Tudi to je posnel v Studiu Ivančič, kjer sta kitaro in bariton posnela Damijan Ivančič ter Sebastijan Plevnik.

Roku se v letošnji jeseni precej dogaja, saj poleg glasbenega ustvarjanja, poučuje tudi v svojem glasbenem centru Frelih v Brežicah. Poleg diatonične harmonike, se lahko učenci učijo tudi igranja na bas kitaro, bariton in kitaro. Pred dnevi je sklenil tudi dolgoročno sodelovanje s harmonikami Alpen, prejel je  povabilo za igranje v znanem brežiškem ansamblu in je tik pred izdajo prvega glasbenega albuma. Ni mu dolgčas!Rok Frelih - Vražji ples

Shrani pesem

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi