Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

06. 01. 2018, 15:00
Novice
Uredništvo
Komentarji

Gotovo ste slišali za deset simpatičnih družin, ki so se od oktobra do decembra lani vsak teden predstavile v oddaji Slovenski pozdrav. Po uspešnem prvem tekmovanju, v katerem je zmagala družina Pušaver, se lahko družine ponovno prijavijo!

Za ustvarjalce petkove večerne zabavne oddaje je bila to posebna priložnost, da so jih spoznali od blizu, z njimi podoživeli veliko lepih trenutkov v njihovih domačih okoljih ter v Avsenikovi gostilni v Begunjah na Gorenjskem. Omogočili so jim, da so zapeli s Poskočnimi muzikanti v živo na našem rdečem odru. Družina Pušaver iz Jelovca pri Makolah, zmagovalka prve serije, te občutke dobro pozna.

Po uspešni prvi seriji oddaj iščejo nove družine. Iskrive, nasmejane, drzne, številčne, ali pa tudi ne, povsem običajne, morda nenavadne, z različnih koncev Slovenije, tudi iz zamejstva. Družinska tradicija petja je gotovo prisotna v vseh slovenskih pokrajinah. Zakaj svojih sposobnosti in ubranih glasov ne bi pokazali širšemu krogu gledalk in gledalcev, si tako pridobili nove oboževalce in zapeli še na kakem drugem odru?

Kaj potrebujemo? Vaš posnetek, dovolj je, da ga posnamete s telefonom ali tablico. Fotografijo, na kateri ste vsi, ki pojete v vaši družini. In kontaktno telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi. Vse tri stvari pošljite na slovenskipozdrav@rtvslo.si in počakajte na naš klic ali elektronsko sporočilo.

Za dodatne informacije pa lahko pokličete tudi 01 475 33 38, vsak delavnik med 10. in 14. uro.

Skupek glasbe, pristnih družinskih vezi in lepota nastopanja ter prepevanja – to so cilji ustvarjalcev oddaje Slovenki pozdrav, ki jih bodo uresničili in nadgradili z vami.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi