Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

04. 12. 2017, 21:58
Novice
Uredništvo
Komentarji

V nastajanju je nova dekliška kvintet zasedba, ki pa še ni popolna, zato so se dekleta obrnila na nas, da jim pomagamo pri sestavu končne podobe.

Ansambel, katerega ime je trenutno še strogo varovana skrivnost, vabijo k sodelovanju tri dekleta - solo pevko, trobentarko in klarinetistko, stare med 18 in 28 let, ki jim narodno-zabavna glasba ni tuja. Dekleta pravijo, da imajo začrtano vizijo in velike cilje, zato iščejo dekleta, ki so pripravljena na resno delo v ansamblu. 

Za več informacij pokličite na številko 070 635 740.

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi