Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

16. 12. 2017, 09:00
Novice
Uredništvo
Komentarji

Člani Ansambla Jug ob 5. obletnici delovanja in izdaji 1. zgoščenke pripravljajo velik koncert, ki bo jutri, 17.12.2017, ob 17. uri v Športni dvorani Podčetrtek.

Na odru se nam bodo pridružili izvrstni glasbeniki in sicer: Alfi Nipič, Ansambel Smeh, Ansambel Jureta Zajca, Sandi Jug, Murni, Obsoteljski Slavčki, družina Sotošek, pevski zbor OŠ Kozje in Dejan Potočnik. Koncert bo povezovala Tjaša Hrobat. Člani ansambla že komaj čakamo, da bomo obiskovalcem predstavili pester program, ki smo ga pripravili.

Cena vstopnice je 8€ v predprodaji in 10€ na dan dogodka. Prodaja vstopnic: TIC Podčetrtek, Kavarna Trunk, Bar Gasilček, Gostišče Obrez, Bum Cafe, Ramna, Gostilna Lesjak Anica in pri članih ansambla. Za otroke do 12. leta starosti je vstop prost.

 


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi