Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

05. 12. 2017, 10:27
Novice
Uredništvo
Komentarji

Člani Ansambla Jug ob 5. obletnici delovanja in izdaji 1. zgoščenke pripravljajo velik koncert, ki bo 17.12.2017, ob 17. uri v Športni dvorani Podčetrtek.

Na odru se nam bodo pridružili izvrstni glasbeniki in sicer: Alfi Nipič, Ansambel Smeh, Ansambel Jureta Zajca, Sandi Jug, Murni, Obsoteljski Slavčki, družina Sotošek, pevski zbor OŠ Kozje in Dejan Potočnik. Koncert bo povezovala Tjaša Hrobat. Člani ansambla že komaj čakamo, da bomo obiskovalcem predstavili pester program, ki smo ga pripravili.

Cena vstopnice je 8€ v predprodaji in 10€ na dan dogodka. Prodaja vstopnic: TIC Podčetrtek, Kavarna Trunk, Bar Gasilček, Gostišče Obrez, Bum Cafe, Ramna, Gostilna Lesjak Anica in pri članih ansambla. Za otroke do 12. leta starosti je vstop prost.

 


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

12.12.2017

Intervju! Tokrat smo pogovor opravili z Ansambel Azalea in Trio Šubic, oboji so letos nazdravili desetletki. Skupaj smo se ozrli na prehojeni poti gorenjske in dolenjske zasedbe...

Več na tej povezavi

12.12.2017

VROČE: Oblikovanje ter tisk enolistnih stenskih koledarjev v velikosti A4 in A3... Več info@narodnjak.si

Več na tej povezavi

12.12.2017

Danes objavimo intervju s Triom Šubic in Ansamblom Azalea! Uganete, kaj imajo skupnega?

Več na tej povezavi

11.12.2017

Naj vam polepša večer...

Več na tej povezavi