Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

22. 09. 2017, 11:54
Novice
Uredništvo
Komentarji

V Pivki je vse pripravljeno na veliki dogodek, ki ga danes zvečer pripravlja ansambel Biseri. Koncert je razprodan, po naših informacijah pa si lahko zagotovite cenejše vstopnice za današnjo popoldansko generalko!

Veliki koncert Biserov - "Štirje letni časi" bo danes ob 20. uri do zadnjega kotička napolnil dvorano Skala v Pivki! Koncert je že kar nekaj časa razprodan, lahko pa dobite vstopnice po ceni 7 Eur za generalko, ki se prične danes ob 15:30 in bo popolnoma enaka, kot večerni koncert.

"Na generalki si boste lahko v živo ogledali celoten program, videli kako poteka priprava na snemanje, videli boste vse nastopajoče," so za naš portal povedali Biseri, ki že komaj čakajo na pričetek velikega dogodka, ki ga bodo posnele tudi kamere.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi