Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

22. 09. 2017, 11:54
Novice
Uredništvo
Komentarji

V Pivki je vse pripravljeno na veliki dogodek, ki ga danes zvečer pripravlja ansambel Biseri. Koncert je razprodan, po naših informacijah pa si lahko zagotovite cenejše vstopnice za današnjo popoldansko generalko!

Veliki koncert Biserov - "Štirje letni časi" bo danes ob 20. uri do zadnjega kotička napolnil dvorano Skala v Pivki! Koncert je že kar nekaj časa razprodan, lahko pa dobite vstopnice po ceni 7 Eur za generalko, ki se prične danes ob 15:30 in bo popolnoma enaka, kot večerni koncert.

"Na generalki si boste lahko v živo ogledali celoten program, videli kako poteka priprava na snemanje, videli boste vse nastopajoče," so za naš portal povedali Biseri, ki že komaj čakajo na pričetek velikega dogodka, ki ga bodo posnele tudi kamere.


Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi