Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

17. 05. 2009, 21:32
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Po letošnji zmagi ima ansambel Roka Žlindre precej več dela. Pa ne, da samo nastopajo na prireditvah, ukvarjajo se tudi z  drugimi dejavnostmi. V sredo so snemali videospot za zmagovalni valček leta 2009 Del srca, v soboto pa so posneli kar dva videospota, in sicer za skladbi Srce pa še vedno hrepeni in Spomin na poletno noč. Srce pa še vedno hrepeni  je naslovna skladba najnovejše zgoščenke, druga pa je lani na Graški gori zmagala po mnenju občinstva.

Videospot za skladbo del srca so posneli pri Maticovi etno hiši v Ravnem dolu pri Sodražici. V soboto pa bodo snemali v gradu Bogenšperk.

Rok Žlindra pa ima najmanj prostega časa, saj poleg vseh dejavnosti piše tudi skladbe. Nova zgoščenka bo predvidoma izšla novembra, pripravljene so že skoraj vse skladbe, vključno na novi zgoščenki bo tudi zmagovalni valček.

Utrinke iz snemanja videospota Del srca, si oglejte spodaj. Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi