Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

Videoprodukcija Narodnjak
Ansambel Potepini - Prekrokana noč

17. 05. 2009, 21:32
Videospoti
Uredništvo
Komentarji

Po letošnji zmagi ima ansambel Roka Žlindre precej več dela. Pa ne, da samo nastopajo na prireditvah, ukvarjajo se tudi z  drugimi dejavnostmi. V sredo so snemali videospot za zmagovalni valček leta 2009 Del srca, v soboto pa so posneli kar dva videospota, in sicer za skladbi Srce pa še vedno hrepeni in Spomin na poletno noč. Srce pa še vedno hrepeni  je naslovna skladba najnovejše zgoščenke, druga pa je lani na Graški gori zmagala po mnenju občinstva.

Videospot za skladbo del srca so posneli pri Maticovi etno hiši v Ravnem dolu pri Sodražici. V soboto pa bodo snemali v gradu Bogenšperk.

Rok Žlindra pa ima najmanj prostega časa, saj poleg vseh dejavnosti piše tudi skladbe. Nova zgoščenka bo predvidoma izšla novembra, pripravljene so že skoraj vse skladbe, vključno na novi zgoščenki bo tudi zmagovalni valček.

Utrinke iz snemanja videospota Del srca, si oglejte spodaj. Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.10.2017

Ansambel Florjan pred glasbo postavlja pravo prijateljstvo med člani zasedbe, čeprav je med najmlajšim in najstarešim kar 47 let (!) razlike. Na festivalu je strokovna komisija nagradila njihovo priredbo in izvedbo ljudske skladbe ter suvereno predstavitev nove polke, ki jo lahko slišite na naši spletni strani...

Več na tej povezavi

23.10.2017

Tako bo, ko bodo poročeni ;)

Več na tej povezavi

23.10.2017

Narodnjakovo dekle 2017, Nika Strašek, je pričela z novo rubriko, v kateri po Sloveniji obiskuje ansamble in jim zastavlja številna vprašanja. Prvi na vrsti je Ansambel Stil

Več na tej povezavi

22.10.2017

Sejem domače glasbe v Podčetrtku - Hotel Sotelia (Terme Olimia) ( 11.11. 9:00 - 18:00) se nezadržno bliža! Potrdi udeležbo www.facebook.com/events/1497024690352237/?ti=cl ℹ Še vedno lahko rezervirate razstavni prostor, da predstavite vaše podjetje, obrt, izdelke in storitve sejem@narodnjak.si... Vabljeni!

Več na tej povezavi