Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

27. 08. 2011, 21:44
Novice
Uredništvo
Komentarji

Štiri članska zasedba ansambla Vihar nas je navdušila že v mesecu juniju, ko so nastopili na festivalu Vurberk, tudi na najstarejšem festivalu pri nas, na Ptuju, so številni poslušalci pričakovali uspeh. Ansambel Vihar je tokrat v hudi konkurenci ostal praznih rok, narodno-zabavna zakladnica pa je bogatejša še za en odličen valček "Življenje ve".

Vedno kadar slišimo navezo Ansambel Vihar in Romana Cafuta, pričakujemo, da bo iz tega sodelovanja prišlo nekaj odličnega. Po dveh uspešnih valčkih "Ne primerjaj me z njo" in "Dobro mi gre", smo na Ptuju slišali še eno odlično vižo "Življenje ve", ki jo je v celoti ustvarila odlična avtorica Romana Cafuta.
Priponka

Shrani pesem

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

17.02.2018

Uživajte v vikendu!

Več na tej povezavi

17.02.2018

Glasbeniki bodo lahko vikend na snegu preživeli od 9. do 11. marca na Golteh! Veliko snega, zabave in glasbe! Vabljeni :)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Ansambel Smeh je danes zjutraj na Radio 1 takole izvedel priredbo "Galway girl", ki jo v originalu izvaja Ed Sheeran! ;)

Več na tej povezavi

16.02.2018

Sonce, sneg in petek! Super kombinacija, kajne??

Več na tej povezavi