Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

01. 09. 2015, 17:10
Novice
Uredništvo
Komentarji

V soboto, 22.8.2015 sta si večno zvestobo obljubila član ansambla APLAVZ Boris Kidrič in njegova izvoljenka Romina Vrbanec.

Zaobljubo sta si izrekla v cerkvi Sv. Križa v Rogaški Slatini in v prekrasnem objemu narave v gostišču Pod Goro izpod Donačke Gore. Nepozabno rajanje do jutranjih ur se je nato nadaljevalo v idili gostišča. Člani ansambla Aplavz so Borisu zelo hvaležni, saj jim je zrihtal fraj vikend , a ne vsem, saj je za svojo pričo izbral Izidorja (vodjo ansambla), ter za "prodfirarja" maskoto ansambla Aplavz - Saša. O "fešti" v družbi mnogih glasbenih prijateljev se bo govorilo še na mnoga leta.

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi