Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

27. 04. 2013, 14:46
Reportaže
Anja Smogavec
Komentarji

V najlepšem letnem času pomladi Založba Vox pripravi veliki glasbeni spektakel. V četrtek, 25. aprila 2013, se je v dvorani Tri Lilije v Laškem tako odvijala 2. Domača glasbena parada.

Nastopilo je kar dvajset trenutno najpopularnejših izvajalcev narodno-zabavne glasbe: Modrijani, Spev, Ansambel Saša Avsenika, Akordi, Slovenski zvoki, Iskrice, Naveza, Petka, Vihar, Mladi godci, Novi spomini, Prosen, Vikend, Aplavz, Žargon, Toni Sotošek z družino, Tapravi faloti, Trio Šubic, Poskočni muzikanti in Vera & Originali.

Vsi nastopajoči so poskrbeli za odlično razpoloženje obiskovalcev, popestritev večera pa je bil prav gotovo Jodlar Lojz, ki nas je s svojim jodlanjem dodobra nasmejal. Prireditev sta povezovala Janja Ulaga in Sašo Dobnik, ki ga poznamo predvsem kot člana Ansambla Aplavz in gasilca Saša v oddaji Na zdravje. Tudi tokrat s humorjem "ni šparal".

Če gre soditi kakovost polk in valčkov po slišanem na tokratni paradi, se za obstoj narodno-zabavne glasbe res ni bati. Zelo smo uživali, nekateri obiskovalci pa so prejeli še lepe praktične nagrade pokroviteljev. Naj živi domača muzika, naj živi glasbena parada in se vidimo prihodnje leto!

Foto: Nataša Lombar Peternel
Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.01.2018

Lep večer!

Več na tej povezavi

23.01.2018

Nova polka, ki jo je posnel Ansambel Pok nosi naslov "Mi smo spod Pohorja doma". Zanjo je nastal tudi videospot, oglejte si ga na www.narodnjak.si!

Več na tej povezavi

23.01.2018

8. junij 2018 bo organiziran festival Kamrica, ki bo izpeljan na različnih lokacijah širom Slovenije. Del te zgodbe, ki ohranja slovensko pesem in kulturno dediščino, lahko postanete tudi vi...

Več na tej povezavi

22.01.2018

Ponedeljke nam lepšajo in predvsem krajšajo domače viže...

Več na tej povezavi