Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

30. 05. 2009, 10:59
Novice
Uredništvo
Komentarji

Priljubljena oddaja Glasbeni spomini z Borisom Kopitarjem, ki jo gledalci prvega programa Televizije Slovenija lahko spremljajo ob ponedeljkih ob 17.30 uri bo v zadnjih dveh oddajah pred poletjem dvakrat po eno uro gostila dve slovenski narodnozabavni glasbeni legendi.

V ponedeljek, 1. junija 2009, ob 17.30 uri bo na prvem programu Televizije Slovenija gost oddaje Slavko Avsenik, ki bo jeseni, 26. novembra, praznoval okrogli jubilej – 80 let življenja. V oddaji bo obudil nekaj mladostnih glasbenih in neglasbenih spominov. Povedal bo, kako se je v zvezi z glasbo vse skupaj začelo, kako se je glasbena pot nadaljevala in kako je zadovoljen tudi zato, ker so sinovi dosegli svoje cilje. Svoji ženi Brigiti je pripravil posebno presenečenje … Videli ga bomo igrati klavir, česar do sedaj javno še ni počel. Tudi diatonično harmoniko bo spet raztegnil po petnajstih letih.

Naslednji ponedeljek, 8. junija 2009, ob isti uri pa bo gost oddaje muzikant, ki je mehkobo dolenjskih gričev iz majhne vasice Mali Kal ponesel v veliki svet. Lojze Slak s svojimi fanti letos praznuje okrogli jubilej – 45 let ansambla. Obiskali smo ga na Trški gori in v Ljubljani. Marsikaj novega je povedal, oprtal pa si je tudi harmoniko in sredi svojega vinograda zaigral poskočno polko. Govoril bo o tem, kakšne vragolije je s svojimi vrstniki počel v zgodnji mladosti, se spominjal igranja na amaterskem gledališkem odru, videli ga bomo pa tudi, kako se počuti med mladimi, saj je kar nekajkrat nastopil pred množico rokerjev in dobil velik aplavz. Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi