Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

30. 05. 2009, 10:59
Novice
Uredništvo
Komentarji

Priljubljena oddaja Glasbeni spomini z Borisom Kopitarjem, ki jo gledalci prvega programa Televizije Slovenija lahko spremljajo ob ponedeljkih ob 17.30 uri bo v zadnjih dveh oddajah pred poletjem dvakrat po eno uro gostila dve slovenski narodnozabavni glasbeni legendi.

V ponedeljek, 1. junija 2009, ob 17.30 uri bo na prvem programu Televizije Slovenija gost oddaje Slavko Avsenik, ki bo jeseni, 26. novembra, praznoval okrogli jubilej – 80 let življenja. V oddaji bo obudil nekaj mladostnih glasbenih in neglasbenih spominov. Povedal bo, kako se je v zvezi z glasbo vse skupaj začelo, kako se je glasbena pot nadaljevala in kako je zadovoljen tudi zato, ker so sinovi dosegli svoje cilje. Svoji ženi Brigiti je pripravil posebno presenečenje … Videli ga bomo igrati klavir, česar do sedaj javno še ni počel. Tudi diatonično harmoniko bo spet raztegnil po petnajstih letih.

Naslednji ponedeljek, 8. junija 2009, ob isti uri pa bo gost oddaje muzikant, ki je mehkobo dolenjskih gričev iz majhne vasice Mali Kal ponesel v veliki svet. Lojze Slak s svojimi fanti letos praznuje okrogli jubilej – 45 let ansambla. Obiskali smo ga na Trški gori in v Ljubljani. Marsikaj novega je povedal, oprtal pa si je tudi harmoniko in sredi svojega vinograda zaigral poskočno polko. Govoril bo o tem, kakšne vragolije je s svojimi vrstniki počel v zgodnji mladosti, se spominjal igranja na amaterskem gledališkem odru, videli ga bomo pa tudi, kako se počuti med mladimi, saj je kar nekajkrat nastopil pred množico rokerjev in dobil velik aplavz. Druga slika

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

12.12.2017

Intervju! Tokrat smo pogovor opravili z Ansambel Azalea in Trio Šubic, oboji so letos nazdravili desetletki. Skupaj smo se ozrli na prehojeni poti gorenjske in dolenjske zasedbe...

Več na tej povezavi

12.12.2017

VROČE: Oblikovanje ter tisk enolistnih stenskih koledarjev v velikosti A4 in A3... Več info@narodnjak.si

Več na tej povezavi

12.12.2017

Danes objavimo intervju s Triom Šubic in Ansamblom Azalea! Uganete, kaj imajo skupnega?

Več na tej povezavi

11.12.2017

Naj vam polepša večer...

Več na tej povezavi