Opozorilo

Z obiskom spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov", ki so nujni za uporabo osnovnih storitev spletne strani.

Meni

Search

Sveže

omisli.si
Videoprodukcija Narodnjak

18. 06. 2012, 10:24
Reportaže
Uredništvo
Komentarji

V petek smo bili v Letnem gledališču Studenec pri Domžalah priča glasbeno-humorističnemu showu Halo, Europa 2, s katerim so člani Ansambla Igor in Zlati zvoki obeležili 20. obletnico delovanja. Program prireditve je s humorom povezoval Kondi Pižorn, za glasbo pa so poskrbeli jubilanti in njihovi glasbeni gosti, s katerimi so sodelovali v preteklosti.

Na koncertu je v dobri glasbi in humorju uživala polna tribuna Letnega gledališča v Studencu pri Domžalah, Kondi Pižorn, ki ga številni najbolje poznate iz priljubljene humoristične serije TV Dober dan, pa je dokazal, da je odličen igralec in humorist. Kondi je na koncertu nastopil v vlogi različnih likov. Igor in Zlati zvoki so predstavili vse največje uspešnice, ki so jih ustvarili v svoji 20-letni zgodovini, med drugimi: Naš ata ni copata, Zlatolaska, Kavboj Joe, Labodi na Blejskem jezeru, Le ti si mi zaupala, Piranski zaliv in Slovenček.
Kot glasbeni gostje so na koncertu nastopili Fantje s Praprotna, Alfi Nipič, Lucienne Lončina in Domen Kumer, s katerimi so skupaj v preteklosti ustvarili duete.

Zgodbo koncerta vam ne bomo razkrili, saj si jo boste lahko ogledali na Golica TV, ki je celoten koncert tudi posnela.

Koncert, ki je trajal več kot tri ure, je tako postregel z odlično glasbo Ansambla Igor in Zlati zvoki, ki je dokazal, da sodijo med najboljše kvintete pri nas, kako tudi ne, saj je ravno Igor Podpečan, odličen harmonikar, avtor in producent, nekdaj igral za legendarne Avsenike. Ansamblu želimo še na številne uspehe in kot so na koncertu dejali legendarni Fantje s Praprotna: še vsaj 30 let, da bodo praznovali Abrahama, tako kot so ga letos oni. Še na mnoga leta in na mnoge uspešnice!


Druga slika

Sorodni članki

Komentarji

Komentar lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.


Dogodki

/Narodnjak.si

23.02.2018

Fantje iz Ansambla Urok zbirajo poljube :)

Več na tej povezavi

23.02.2018

Danes zvečer! Mi smo že na trnih! ;) #otvoritev #novaspletnastran #narodnjaksi

Več na tej povezavi

22.02.2018

Malo. malo še...

Več na tej povezavi

22.02.2018

OTVORITEV PRENOVLJENE SPLETNE STRANI WWW.NARODNJAK.SI Od jutri dalje bo javnosti dostopna naša prenovljena spletna stran, ob otvoritvi vas bo čakala tudi nagradna igra z lepimi nagradami. Tudi Revija Muzika, ki izide jutri, bo del te zgodbe, saj boste v njej našli kupone za sodelovanje v nagradni igri. Pokrovitelji nagradne igre EVENT MUSIC - Oberkrain SHOP, Revija Muzika, Harmonike Plohl,...

Več na tej povezavi